Tuesday, July 27, 2010

Sambal OOOO Sambal =)

Ni nak sembang pasal sambal plak. Td mase lunch aku pi satu restoran ni kat Kg Penchala. Kwn aku ajak. Dari aritu lg diorg sembang2 kat aku cerita yg restoran ni sedap semua makanan dia. So ape lg, aku pn join la sekaki. Nak merasa kan. Kang x sedap bleh la aku maki depa2 nie...ngeeee...(xde la, aku ni baik orgnye...hehehe)

Berbalik kepada citer lunching aku nie. Name restoran nie SUASANA SAMBAL HIJAU....unik kan name restoran nie? Dr name je, korang msti tau ape signature dish dia kan....SAMBAL HIJAU...mmg meletop kebabom...

Selain tu, yg paling aku suka jenis2 makanan yg disediakan....pergh!! byk giler pilihan makanan dia. Sedap2 mata aku menjamu selera....tp sbbkan aku ni xleh mkn byk (nanti berat bdn aku naik setan....mencik!!), so aku amik skit jela....kengkawan aku pi melantak mcm2...ade yg amik ikan keli bakar, ketam masak lemak, ayam goreng berempah, sayur mayur.....aku tgk berselera tau...tp kna tahan nafsu...selagi berat aku x turun bawah 80kg...jgn hrp aku nk makan sewenang-wenangnya...so, sambil la mengalir airmata aku ni tgk diorg mkn sedap2...huhuhu...

Tentang harga plak, mmg murah...aku minum tembikai laici, ayam n sayur = RM8.80 je. Kat sekitar opis aku, jgn hrp la leh dpt harga tue. Sure dh lebih RM10. Cekik la darah kan...

Pasal crowd plak, serius korang...kna dtg awal. Ramai giler org dtg...penuh semedang meja...td aku terpaksa tunggu kjap. Tgk meja mane yg kosong kan....Alhamdulillah dpt gak.

Seblum balik opis, sempat sambar bubur sum2 n dadih....SEDAP!!! nanti aku nak pi sane mkan n tapau bubur sum2 n dadih...hehehe..

So korang, jgn x pi ke restoran SUASANA SAMBAL HIJAU tau...dr Penchala Link Tol tu first exit ke kiri korang amik n kat traffic light tu, korang turn right..dh masuk kwsn kg tue..then drive further up ade T junction, korang turn left. Restoran tu x jauh dr T junction tue....korang dh leh nmpk dr T junction tue....

Selamat MENJAMU SELERA....burrppp...Alhamdulillah...Ngeeee =)

1 comment:

  1. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete