Tuesday, July 27, 2010

Aku dan MARAH

Pg td, tajuk pg di Hotfm, membuatkan aku terpanggil utk mencoret something kat blog aku nie. Terimbau balik kisah aku dan kemarahan. Nway, pada yg x dgr Hotfm, tajuk pg td ialah "Kisah anda marah sangat sampai.....".

Bermula kisah aku nie. Aku n kakak aku mmg dr kecik lg tinggal dgn grandparents. Kami mmg ditinggalkan oleh mak n bapak. So hidup kna la survive sendiri kan. Maklum anak2 terbuang. But Alhamdulillah aku n kakak aku dh jd org dh skang. Ade life masing2.

So being abandoned kids, sure nak seek love and attention from org yg paling dekat dgn kita cthnya datuk, nenek n makcik2. Mmg dr kecik lg aku n kakak aku x sebulu. Selalu cemburu satu same lain. Kakak aku ni plak suka petik suis aku. Kekdg buat aku hilang sabar.

Kes aku nie berlaku bile aku balik kg cuti sekolah. Mase tu aku bljr kat MRSM Jasin. Aku x bape igt sgt detail2 kes nie. Cuma yg aku igt, kes ni berlaku waktu mlm. Mase tu kakak aku mmg menguji kesabaran aku sehingga aku nekad utk bunuh dia. Aku amik sudip simen n aku kejar kakak aku sambil menujah2 sudip tue ke arah dia. Serius giler. Aku mmg x fikir ape2 dah. Mmg aku rs nak je bunuh dia. Mcm tu skali. Aku x pnah plak berperangai mcm tu tp mlm tu ntah la. Ape yg merasuk aku, aku pn x tau. But, nasib baik aku dh balik ke realiti then aku calm down. So ape lg, lepas je kes tu, trus aku kna tazkirah dgn makcik aku. Then kerna kes tu la, aku skang ni syg giler kt kakak aku. Dialah satu2nya saudara sedarah sedaging aku.

So ape yg aku lakukan skang nie utk kakak aku n anak2 dia. Aku nk pastikan dia n anak2 dia akn dpt life yg lebih baik dr aku mase kecik2 dulu tp ada la batas2nya. Xnak la manjakan sgt anak2 aku tu. Kang jd spoil brat plak. Xmo ar. Aku nk anak2 sedara aku tu ikut langkah aku. Im sure they will be like me in the future. =)

1 comment:

  1. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete